Garage Willems Toyota

Garage Willems

Eksaardebaan 97 - 9160 LOKEREN - tel:09 348 3291 - Dendermondsesteenweg 5 - 9220 HAMME - tel:052 21 16 66

Garage Willems : Historiek   -   Algemene info   -   Carrosserie   -   Milieu bij Garage Willems   -   Toyota Belgium   -   Nieuwsbrief   -   Bent u tevreden?

 Carrosserieafdeling

Carrosserieafdeling Garage Willems

We beschikken over een eigen carrosserie-afdeling.

Deze is erkend door verschillende verzekeringsmaatschappijen o.a. Axa - P&V - Actel Direct - Vivium - Generalli - Mercator - AGF - Fortis - Ethias - De Post etc.

Hierbij wordt een beeldexpertise uitgevoerd waarbij nadien een informexberekening wordt gemaakt en dan doorgestuurd.

Onze gebruikte SIKKENS autolakken zijn gebaseerd op een watergedragen product. Hierdoor is er een lage uitstoot van solventen = minder schadelijk voor het milieu. Alsook is deze bijna geurloos, heeft bovendien een uitstekend kleurjuistheid en een goede dekkracht. Ook voor een spot repair is dit gemakkelijker om uit te nevelen zodat dit een snelle en onzichtbare herstelling wordt

 

 

 

Smart repair

 

Deze herstelling is speciaal ontwikkeld om kleine schades snel en voordelig te herstellen. Een steentje tegen uw voorruit, een scheur of brandgaatje in de bekleding, een deuk in de portier. Allemaal kleine schades die u irriteren maar die u vaak niet laten repareren. Dat is zonde, want met de geavanceerde technieken van Smart Repair herstellen we deze schade vakkundig en dit tegen een gunstig tarief.

Smart repair omvat herstellingen aan :

de voorruit
kunststof buitendelen, zoals bumpers etc.
interieurdelen
stoelbekleding

 

   ...