Garage Willems Toyota

Garage Willems

Eksaardebaan 97 - 9160 LOKEREN - tel:09 348 3291 - Dendermondsesteenweg 5 - 9220 HAMME - tel:052 21 16 66

Garage Willems : Historiek   -   Algemene info   -   Carrosserie   -   Milieu bij Garage Willems   -   Toyota Belgium   -   Nieuwsbrief   -   Bent u tevreden?
Evolutie van garage Willems

Het begon in 1964

Op de locatie te Baasrode, werd deze Toyota garage  oorspronkelijk opgericht door pa en ma Willems. In 1981 begon Michel zelf mee te werken in de garage. Destijds werden daar herstellings- en carrosseriewerken uitgevoerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grote veranderingen in 1991

In het laatste kwartaal werd de zaak overgedragen aan Michel. Hij werd bijgestaan door zijn vrouw Hilde en hun eerste mecanicien Jurgen.

 

 

Herlocatie in 2000

 

 

Door de evolutie, de vooruitgang en de strengere eisen werd er overgegaan naar een andere locatie. M'n verhuisde naar Hamme, Dendermondsesteenweg 5 (het vroegere Tapiran) maar ook tot een volledige nieuwbouw van de garage, de toonzaal, de burelen en het magazijn. Ook voegde Kevin als mecanicien zich bij de groep.

 

 

 

 

 

Bijkomende vestiging op 01/10/2003

Garage Schatteman te Lokeren, Eksaardebaan 97, werd overgenomen door de vestiging in Hamme en hierdoor werd er een nieuw leven ingeblazen. Ook de showroom en het atelier werd vernieuwd en kwam er een nieuwe teststraat en wieluitlijning bij. De toonzaal werd ook voorzien van een speciaal plaatsje voor de kinderen en een volledig uitgeruste zithoek. Dus een vernieuwde zaak met vertrouwde service.

 

Ook in de vestiging te Hamme werd er niet stilgezeten. Ook daar werd de toonzaal ondertussen vernieuwd en werden er nog mensen aan de ploeg toegevoegd.

 

 

Met al onze medewerkers en hun functie kunt U kennismaken, persoonlijk in onze vestigingen of op onze site.