Over ons

Het begon in 1964

Op de locatie te Baasrode, werd deze Toyota garage oorspronkelijk opgericht door pa en ma Willems. In 1981 begon Michel zelf mee te werken in de garage. Destijds werden daar herstellings- en carrosseriewerken uitgevoerd.

 

Grote veranderingen in 1991
In het laatste kwartaal werd de zaak overgedragen aan Michel. Hij werd bijgestaan door zijn vrouw Hilde.

 

 

Herlocatie in 2000
Door de evolutie en de vooruitgang werd er overgegaan naar een andere locatie. M'n verhuisde naar Hamme, Dendermondsesteenweg 5 (het vroegere Tapiran). Er kwam een volledig nieuwe toonzaal, atelier en burelen

 

Bijkomende vestiging op 1 oktober 2003
Garage Schatteman te Lokeren, Eksaardebaan 97, werd overgenomen door de vestiging in Hamme en hierdoor werd er een nieuw leven ingeblazen. Ook de showroom en het atelier werd vernieuwd en kwam er een nieuwe teststraat en wieluitlijning bij. De toonzaal werd ook voorzien van een speciaal plaatsje voor de kinderen en een volledig uitgeruste zithoek. Dus een vernieuwde zaak met vertrouwde service.

 

Een (h)echt familiebedrijf
Terwijl in Hamme de zaakvoerder Michel wordt bijgestaan door zijn vrouw Hilde, start in 2013 de zoon Michael in de garage in Lokeren, waar hij op zijn beurt wordt bijgestaan door zijn vrouw Britt. 

Onze aantrekkelijke promoties

Bekijk het overzicht van onze actuele promoties
Onze promoties